Søg
Close this search box.

Altid gode priser

Prisgaranti

Ønskelegepladser stiller altid meget høje krav til kvaliteten og det færdige resultat på sine legepladser – ellers kunne vi ikke eksistere.

På trods af dette er Ønskelegepladsers priser altid meget konkurrencedygtige sammenlignet med andre legepladsudbydere. Dette skyldes dels vores gode og stabile leverandører, men også begrænsede driftomkostninger. Ønskelegepladser benytter sig af markedsføring baseret på kundernes tilfredshed via mund til mund princippet. Ønskelegepladser anvender derfor kun ressourcer på materialer og selve produktionen af legepladserne og ikke på dyre sælgere, kontorpersonale, produktionslokaler eller flotte firmabiler. Dette holder priserne nede til gavn for vores kunder der oplever, at de får meget mere for pengene.

Ønskelegepladser har prisgaranti på alle legeopstillinger og alt hvad der kan købes på web shoppen. Hvis I finder en leverandør, der kan bygge det samme med samme materialer og kvalitet, matcher vi deres priser. Ligeledes matcher vi alle web firmaers priser på varer købt via websiden med udgangspunkt i at det er deres faste priser uden specialtilbud eller lignende.

Ønskelegepladsers priser er altid inklusive montage, produktion, kørsel, arbejdsløn, materialer, opryd, fjernelse og bortskaffelse af affald og behandling med transparet træbeskyttelse.
Priserne er i DKK uden moms, uden faldunderlag og uden rydning af evt. gamle legeredskaber, kanter eller andet.

NB: Priserne forudsætter fri adgang til området og almindelige jordforhold, hvor man kan grave forholdsvist uhindret.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.