Søg
Close this search box.

Om

Hvem er Ønskelegepladser

Ønskelegepladser har sit hjemsted i Helsingør. Ønskelegepladser har specialiseret sig i individuelle legepladser, der altid tager sit udgangspunkt i kundernes ønsker. Målet er altid at bygge unikke og eventyrlige lege- og læringsmiljøer, der stimulerer børnenes motorik, leg og kreativitet.

I alle vores legepladsbyggerier har vi altid fokus på, at give brugerne så mange og alsidige udfordringer som muligt, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. Hos Ønskelegepladser er legeværdi og sikkerhed altid i højsæde!

Hos Ønskelegepladser er legeværdi og sikkerhed altid i højsæde! På hjemmesiden vil I kunne se et udpluk af nogle af de legepladser Ønskelegepladser har lavet, men kontakt os gerne, hvis i skulle have andre ønsker end det i fandt på hjemmesiden. Alt er som udgangspunkt muligt og ingen opgaver er for store eller små. Så hvis I går med planer om at bygge en ny legeplads eller bare ønsker en renovering af den eksisterende, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud Det skulle glæde os at høre fra Jer Med venlig hilsen Martin Mortensen – Indehaver

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.