Søg
Close this search box.

Bålhuse og bålpladser​

Bålhuse og bålpladser

Bålhuse, shelters eller bålpladser fra Ønskelegepladser er med deres krogede og organiske udtryk skab til et afslappende hyggerum på den eventyrlige og spændende legeplads.

6 kantet bålhus

Bålhuse
Bålhuset er lavet i robinietræs stolper og beklædt med lærketræs kalmarbrædder. Bålhuset måler 4,5×4,5 meter.
Med plads til 25-30 personer passer dette bålhus til de flestes behov 365 dage om året….
Uden bænke, top og bålplads med grill.
Nb. Sider koster 2.800,- stk. Top koster 5.500.- Ekstrapris for tag og sider i langtidsholdbart robinietræ er 10.000,-

Fås i flere størrelser og varianter.

49.500,-

Stort bålhus og shelter i et`

Bålhuse/shelter

Bålhuset med indbygget shelter måler ca. 6 x 6 meter. Huset har en stor åbning på en af de 4 sider. Resten af siderne er lukket ned til det hævede plateau, hvor der er sidde og liggepladser til min. 20-25 personer. Huset er lavet i robinietræs stolper og beklædt med lærketræs kalmarbrædder.
Med plads til 25-30 personer passer dette bålhus til de flestes behov 365 dage om året….
Uden top og bålplads med grill.
Top koster 5.500.- Ekstrapris for tag, sider og bund i langtidsholdbart robinietræ er 15.000,- Fås i flere størrelser og varianter.

89.000,-

Lukket Shelter

Robust Shelter overdækning i robinietræ og lærketræ. Shelteret er den perfekte overdækning til at sidde i tørvejr og læ selvom det regner udenfor. Sheltret er på ca. 15 m2 og har en hævet bund. Overdækning egner både til dem der ønsker en åben bålplads, men gerne vil have et sted at trække sig ind hvis vejret skifter, men også som halvtag hvis man ønsker at sidde i skyggen og nyde sin mad hvis solen skinner for meget.

Halvtaget kan være firkantet eller sekskantet som her men også have alle andre former og størrelser, så den passer ind i netop Jeres legepladsområde. Det er kun fantasien der sætter grænser…

Ekstrapris for tag, sider og bund i langtidsholdbart robinietræ er 10.000,-

49.500,-

Åbent overdække med vindsider

Robust overdækning i robinietræ og lærketræ. Overdækningen er den perfekte overdækning til at sidde i tørvejr og læ selvom det regner udenfor. Overdækningen er på ca. 20 m2 og giver plads til ca. 15-20 børn. Overdækningen kan fås med vindsider som kan rulles ned, hvis man ønsker mere læ for vinden og et rart sted at trække sig ind, men egner sig også meget som halvtag, hvis man ønsker at sidde i skyggen og nyde sin mad, hvis solen skinner for meget.

Halvtaget kan være firkantet som her, men også have alle andre former og størrelser så den passer ind i netop Jeres legepladsområde. Det er kun fantasien der sætter grænser…

Vindsider på 2-3 meter i breden koster 3.000,- pr. side.

Ekstrapris for tag i langtidsholdbart robinietræ er 7.000,-

47.000,-

Overdækning af borde- bænke

Robust overdækning i lærke- og robinietræ . Overdækning egner både til dem der ønsker en åben bålplads, men gerne vil have et sted at trække sig ind hvis vejret skifter, men også som halvtag hvis man ønsker at sidde i skyggen og nyde sin mad hvis solen skinner for meget.

Halvtaget kan være firkantet eller femkantet som her men også have alle andre former og størrelser så den passer ind i netop Jeres legepladsområde. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Ekstrapris for tag i langtidsholdbart robinietræ er 7.000,-

38.000,-

Pergola

Udeområde med terrasse og Pergola.

Terrassen måler her 2,5 x 5 meter og er omgrænset af et højbede på tre af siderne som er klargjort til selvvandende kapilærkasser. Pergolaen er lavet med lodrette stolper i jorden i robinietræ og de vandrette stolper i taget i lærketræ ligesom terrassebrædderne.

NB: Prisen er for terrassen og pergolaen uden højbede rundt om.

Merpris for 10 m sammenhængende højbed rundt om er 12.500,-

38.000,-

Bålgrill

Fastmonteret massiv bålgrill der kan dreje og justeres i højden

6.500,-

Ring gerne for en uformel snak!

Bålpladsbænke i Kraftig robinietræ

Hvorfor sidde inde hvis man kan sidde i solen og bage sit snobrød ???
Naturlig og robust bålplads lavet i 100 % robinietræ. Stammerne, som er overskårne og flade på oversiden, er 12 cm høje og 250 cm lange.
Samlet pris for 5 bænke, samt en bålplads lavet i natursten er 16.500,-

3.900,- stk.

Bålpladsbænke i massive kalmarbrædder

Bålplads
Hvorfor sidde inde hvis man kan sidde i solen og bage sit snobrød ???
Naturlig og robust bålplads lavet i kraftige naturbrædder opsat på kraftige Egetræsstammer. Stammerne, som er overskårne og flade på oversiden, er 5 cm høje og 250 cm lange og 30-40 cm bredde
Samlet pris for 4 bænke10.000,-
Nb. Bænkene kan fås i andre mål hvis det ønskes

2.950,- STK

Bænke i massive kalmarbrædder

Bænke
Naturlige bænke lavet i kraftige kalmarbrædder opsat på kraftige robiniestolper. Bænkene måler 250 x 35 cm og giver plads til 3-5 personer. Bænkene kan også fås i alle størrelser op til 300 cm
Spørg efter priser på dette.
Prisen er for ovenstående bænk

2.950,- STK.

Borde-/ bænkesystemer i robinietræ

Robust borde- bænkesystem lavet i 100% langtidsholdbart robinietræ. Bordet er 250 cm langt og giver plads til 10 – 14 personer.

9.900,- STK.

Blandede borde og bænke

Ønskelegepladser kan altid fremstille borde og bænke udfra kundernes ønsker og behov. Nedenfor er et lille udvalg af nogle af de borde og bænke der er lavet udfra forskellige kunders ønsker.

Spørg til pris

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.