Søg
Close this search box.

Svævebaner

Svævebaner

Suset i maven efter en tur i Svævebanen har altid været et sikkert hit blandt alle børn og voksne. Netop af den grund er en svævebane altid et sikkert trækplaster på enhver legeplads. Ønskelegepladser opsætter solide og sikre svævebaner i 100% langtidsholdbart robinietræ i alle længder op til 30 meter.

Svævebane med startplateau

Solid svævebane opsat i kraftige robiniestolper. Svævebanen er lavet i 100% langtidsholdbart robinietræ. I starten er der monteret en stabil startplatform. Svævebanen er op til 30 meter lang afhængig af det areal den opsættes på. Prisen er incl. startplateau, sæde, wire, ophæng og løbekat.

54.500,-

Svævebane uden startplateau

Solid svævebane opsat i kraftige robiniestolper.
Svævebanen er lavet i 100% langtidsholdbart robinietræ.
Svævebanen er op til 30 meter lang afhængig af det areal den opsættes på.
Prisen er incl. sæde, wire, ophæng og løbekat.

46.500,-

Startplateauer til svævebaner

Hvis ikke svævebanen starter på en bakke eller man ønsker en stabil start afsats kan man opstille et startplateau. Startplateauerne er lavet i 100% robinietræ og form og højde er fleksibel udfra Jeres ønsker og behov.

Fra 8.000,-

Svævebane tilbehør

Alle udstyrsdele til Svævebanen er lavet i de bedste materialer. Det meste er udført i rustfrit stål. På billederne kan i se hvilke enkeltdele der indgår i en svævebane fra Ønskelegepladser. Hos ønskelegepladser kan I købe alt udstyr til at opsætte en svævebane. Gå ind på vores web side og se priserne.

Se priser på Web siden

Ring gerne for en uformel snak!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.