Søg
Close this search box.

Legehuse

Ønskelegepladser bygger smukke og solide legehuse i robinietræ.

Ønskelegepladser bygger smukke og solide legehuse i 100% langtidsholdbart robinietræ.
Robinietræ holder til meget brug og er dobbelt så brudstærkt som egetræ. Alle legehuse er individuelle og opføres på stedet. Dette sikrer Jer et unikt produkt, hvor der er kræset for detaljen og det håndværksmæssige udtryk.
Legehuse indbyder til megen leg, og er oftest en uundværlig del af en legeplads. Legehusene kan opstilles alene eller i mindre klynger af 2-3 stykker.

Snickarboa

Stort legehus på ca.130×180 cm. fremstillet i 100 % langtidsholdbart robinietræ. Legehuset har en stor buet åbning samt 3 vinduer med en købmandsdisk i hver. I bunden er der lagt et solidt gulv i langtidsholdbart robinietræ. 

24.900,-

Åbent Snickaboa

Stort legehus på ca.130×180 cm. fremstillet i 100 % langtidsholdbart robinietræ. Legehuset har en stor åbning samt 3 halvlukkede sider med en købmandsdisk i hver. I bunden er der lagt et solidt gulv i langtidsholdbart robinietræ.

22.900,-

Snickarboa XXL

Meget stort legehus på ca.140×250 cm. fremstillet i robinie som giver plads til mange børn samtidig. Legehuset har en stor åbning samt 2 vinduer med købmandsdisk og to runde udkigs “koøjer” på den anden side.
Udformning og design kan altid ændres udfra Jeres ønsker og behov.

27.500,-

Ring gerne for en uformel snak!

Elverhuset

Meget stort legehus, som kan bruges som gennemgang med gocart eller tankstation med købmandsdisk til hver side og en benzinstander foran. mulighederne er mange ligesom designet kan variere efter Jeres behov og ønsker.

22.500,-

Åbent legehus

Stort legehus med 3 lukkede sider og en stor åbning med købmandsdisk ud mod sandkassen. Legehuset er hævet på stolper. Legehuset kan evt. opgraderes med borde og bænke ligesom der kan laves flere vinduer eller kighullet, hvis dette ønskes.

24.900,-

Åbent legehus på pæle

Åbent legehus på ca. 130×150 cm hævet op til 1 meter over jorden. Legehuset har flg. op- og nedgange: Rebstige og skrå klatrerampe. Legehuset kan som her evt. indgå i en balancebane eller i kombination med et klatretårn.

fra 25.500,-

Dobbelt hævet legehus

Stort dobbelt legehus stående på stort plateau i robinietræ. Legehusene er hævet op til 100 cm over jorden og har en lille rampe op til plateauet. Legehusene fungerer rigtigt godt i kombination med en sandkasse som vist på billedet.

47.500,-

Legeskib

Skibet er udformet som et halvt sunket skib. skibet måler ca. 1,5 x 6 meter. Der kan laves mange variationer af skibet. Både lukkede skibe og skibe med overdækkede kahytter. Skibe indbyder til mange lege og samtaler om ukendte lande fjerne kyster.

22.900,-

Tippi legehus

Tippien er lavet i 100 % langtidsholdbart robinietræ og giver nemt plads til at flere indianerbørn kan opholde sig indendørs samtidig. Tippien måler ca, 130×130 cm i bunden og er ca 230 cm høj. Hvis der skulle være andre ønsker til størrelse og udformning kan dette sagtens imødekommes. Tippien kan enten stå alene eller i en lille klynge af 2-4 stk.

19.500,-

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.