Søg
Close this search box.

Balanceredskaber

Balanceredskaber

Ønskelegepladser har specialiseret sig i at opstille alsidige og motorisk udfordrende balancebaner der indgår naturligt i den resterende legeplads. Balanceredskaberne, som er lavet i 100% langtidsholdbart robinietræ, er altid opsat så de hænger sammen. Dette gør det muligt at lege den altid populære leg “jorden er giftig” hvor der på banerne altid er flere flugtveje, så man aldrig havner i en blindgyde. Balanceredskaberne kan også opstilles alene eller i små klynger, hvor de altid skaber stor glæde. Se også balancebaner der er opstilt på og imellem eksisterende træer.

Robinie balanceklodser

Balanceklodserne, som stiller store krav til motorikken, er et af vores mest populære balanceredskaber. Balanceklodserne er ophængt i sort taifuntov i en solid robiniegalge.
Redskabet måler ca. 2,2 x 3 meter.
(Stiller ikke krav til faldunderlag)

10.800,-

Robinie rullebom

Rullebommen, som altid vækker stor glæde hos alle børn, er ligesom balanceklodserne også et af vores mest populære balanceredskaber. Rullebommen er ophængt i 2 kraftige rustfrie rullebeslag med et sort taifun støttetov. Redskabet måler ca. 2,2 x 2,4 meter. (Stiller ikke krav til faldunderlag)

11.800,-

Vandret balanceret

Robinie vandret balancenet Balancenettet er en motorisk udfordrende forhindring, hvor et solidt balancenet er opsat mellem 4 kraftige robinie stolper. Redskabet måler ca. 1,5 x 2,5 meter. (Stiller ikke krav til faldunderlag)

10.800,-

Lav robinie rambuk

Sjov og udfordrende balanceredskab der stiller store krav til balance og motorik.
(Stiller ikke krav til faldunderlag)

7.900,-

Robinie rambuk

Robinie rambuk ophængt i rustfrie kæder mellem 2 kraftige robiniestolper. øverest hænger et støttetov i taifun. Redskabet måler ca. 2,2 x 2 meter. (Stiller ikke krav til faldunderlag)

6.900,-

Ring gerne for en uformel snak!

Lav dobbelt robinie hængebro

Lav robinie dobbelt hængebro Rebbaneforløb bestående af 6 kraftige robiniestolper hvor der er opsat en robinie vandret hængebro. Banen, som strækker sig over 7-8 meter kan evt. Sammensættes med andre balanceredskaber som ovenfor. (Stiller ikke krav til faldunderlag)

10.800,-

Robinie pause

Pauseøen er god til knudepunkt mellem flere legeredskaber ligesom den også indbyder til at sidde eller lege på.
Pauseøen måler ca. 1 x 1 meter.
(Stiller ikke krav til faldunderlag)

6.500,-

Robinie stylter

Robiniestylterne monteres med 40-60 cm. afstand afhængig af hvilken sværhedsgrad man ønsker. Stylterne er ideelle til den lille bakke eller som overgang mellem 2 balanceredskaber.
Et forløb som her med 6 stylter koster 9.500,-
(Stiller ikke krav til faldunderlag)

1.950,- stk.

Robinie hængebro på lodrette stolper

Robinie Hængebroenen er altid et hit alene eller som en del af et længere balancebaneforløb.
(Stiller ikke krav til faldunderlag

6.500,-

Robinie rebkryds

Robinie rebkrydset er et meget motorisk udfordrende rebbaneforløb der stiller store krav til styrke og smidighed. Rebkrydset fungerer rigtigt godt sammen med andre balanceredskaber.
(Stiller ikke krav til faldunderlag)

5.900,-

Lodrette robiniestolper på snor

Sjovt balanceredskab med to lodrette robiniestolper ophængt på en snor imellem to kraftige stolper. (Stiller ikke krav til faldunderlag)

5.500,-

Lodrette robiniestolper på snor

Sjovt balanceredskab med to lodrette robiniestolper ophængt på en snor imellem to kraftige stolper. (Stiller ikke krav til faldunderlag)

5.200,-

Robinie gyngebom på fjedre

Kraftig robinie stamme opsat på 2 kraftige fjedre. Balanceredskabet stiller store krav til balanceevne og man skal holde tungen lige i munden, hvis man skal passere….
Redskabet måler 4 meter.
(Stiller ikke krav til faldunderlag)

10.800,-

Robinie balancebom

Balancebomme er det klassiske balanceredskab som enten kan stå alene eller indgå som overgang mellem andre redskaber. Balancebomme laves i flere udgaver: lige, skrå og med trin eller udskæringer.
Redskabet måler 3-4 meter.
(Stiller ikke krav til faldunderlag)

3.500-4.300,-

Robinie balancestubbe

Balancestubbene er det naturlige bindeled mellem forskellige legeredskaber. Balancestubbene opsættes i forskellige dimisioner og højder for at udfordre mest muligt. Balancestubbene kan opstilles samlet eller indgå flere steder på banen.
(Stiller ikke krav til faldunderlag)

10 stk 5.500,-

Kolbøttestænger

Kolbøttestangen er altid et naturligt trækplaster på legepladsen. Kolbøttestængerne, som er i rustfrit stål eller med cylenderdrejet robinietræ, er opsat mellem 2 robuste robinie stolper.
Højden justeres efter brugerne svingende fra 70 – 150 cm.
Prisen er for et kolbøttestativ med 2 stænger.

1 kolbøttestang koster 5.700 kr.
3 kolbøttestænger koster 9.600

7.900,-

Robinietræs vippe

Meget robust robinietræs vippe opsat imellem to robiniestolper i en kraftig rustfri vippe konsol. I enderne er monteret to rustfrie håndtag ligesom der i hver ende monteres et stabilt bildæk til at tage stødet. Meget populært legeredskab som giver massere af sus i maven….

13.900,-

Robinietræs Pyramide

Motorisk udfordrende klatrepyramide som kan beskæftige mange børn samtidig. Designet og formen er op til Jer at bestemme det er kun fantasien der sætter grænser….

Fra 13.900,-

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.