Søg
Close this search box.

Det kan vi også

Det kan vi også

Ønskelegepladser kan oftest lave eller skaffe de fleste ting til legepladsen. Foruden det som man kan finde på hjemmesiden har vi lavet en lille samling af ting, som vi har opsat, men som ikke ligger indenfor de andre typiske legeplads kategorier. Dette er bla. solsejl, multibaner, volleyball baner osv.

Terræn rutsjebaner

Ønskelegepladser opsætter alle typer af rutsjebaner på bakker eller skråninger. Rutsjebanerne fer lavet i 100% rustfrit stål og ag en meget god kvalitet så de holder i rigtig mange år fremover. Rutsjebanern e fås i højder fra 70 – 250 cm og i bredder fra 50 – 100 cm. Så hvis I har en bakkeområde som er svært at udnytte så er en rutsjebane altid et sikkert hit å legepladsen.  

Spørg til pris

Fodboldbane

Robust boldbane lavet med nedstøbte robiniepæle og kaner i lærk eller robinietræ. banen kan laves i alle ønskede mål og højder. Hvis man ønsker større mål, eller basketballplader eller volleyball net på banen, kan dette sagtens imødekommes. Det er som udgangspunkt kun fantasien der sætter grænser.

Banen på billedet, som er lavet i robinie- og lærketræ, måler 8 x 5 meter og er 75 cm høj. Prisen for denne bane er 24.500,- incl levering, oliering og montering.

Spørg til pris

Solsejl

Det er efterhånden blevet klart for os alle, at solens stråler skal nydes med omtanke. Sejl løsninger med en række standard størrelse solsejl, der ofte vil kunne udfylde de fleste behov ude og inde. ønskelegepladser tilbyder også en kundetilpasset sejl løsning, hvor de ønskede solsejl laves iht. din egen skitse. Anvendte sejl blokerer fra ca. 90% til 99% af solens skadelige UV-stråler og kan hermed erstatte mere traditionelle overdækninger som markiser, parasoller mv. Ønskelegepladser tilbyder pæle / stolpe løsninger med mulighed for trinløs regulering af sejlets vinkel. Dette muliggøres ved brug af specialdesignet stolpe-beslag.

Solsejlene fås som standard i trekantede og firkantede i målene 3×3, 4×4 og 5×5 meter. Farverne er som udgangspunkt sandfarvet eller sorte. Solsejlene opsættes i solide robinie stolper med øjebolt eller specialdesignede justeringsbeslag.

Spørg til pris

Hegn i robinie kalmar brædder

Meget robust hegn udført i 100% robinietræ.

Hegnet på billedet er 80 cm højt og lavet i robinie kalmar brædder opsat imellem robuste robiniestolper.

Hegnet kan laves i alle længder og højder.

Låger koster 3500,- incl sorte hængselbeslag, skydelås og børnesikret kliklås som på billedet.

990,- pr. meter

Volleyball bane

Robust volleyballnet velegnet til udendørsbrug året rundt. Volleyballnettet måler 10 meter og opfylder de internationale standardkrav. Nettet er opsat imellem 2 kraftige robiniestolper med øjebolt og netstrammere monteret på.

9.900

Kolbøttestænger

Kolbøttestangen er altid et naturligt trækplaster på legepladsen. Kolbøttestængerne, som er i rustfrit stål eller med cylenderdrejet robinietræ, er opsat mellem 2 robuste robinie stolper. Højden justeres efter brugerne svingende fra 70 – 150 cm. Prisen er for et kolbøttestativ med 2 stænger. 1 kolbøttestang koster 5.700 kr. 3 kolbøttestænger koster 9.600

7.900,-

Robinietræs vippe

Meget robust robinietræs vippe opsat imellem to robiniestolper i en kraftig rustfri vippe konsol. I enderne er monteret to rustfrie håndtag ligesom der i hver ende monteres et stabilt bildæk til at tage stødet. Meget populært legeredskab som giver massere af sus i maven….

13.900,-

Ring gerne for en uformel snak!

Vipperede

Meget robust vipperede med en diameter på 120 cm. Reden står på 3 kraftige fjedre i galvliseret stål.

22.500,-

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.